Onsdag 8 juni, 2022

Vaknade 04:30


Började bli snuvig igår o nu har jag lite hosta också, har nog blivit förkyld. Hade ingen jacka igår vid Krapperup. Så jag får nog stanna hemma idag.

Nä, det blev bättre framåt förmiddagen, jag kör iväg o visar mina filmer som planerat i.a.f.

Var på Spiran o visade filmerna, det blev uppskattat! Körde inom ICA Maxi o handlade, samt inom biblioteket o skaffade ett konto på https://www.legimus.se/. En tjänst som erbjuder talböcker och annat helt gratis, om man har någon form av funktionsnedsättning, o jag har svårt att läsa vanliga tryckta böcker. Passar mig perfekt! Har svårt att koncentrera mig på att läsa, lite åt ADD-hållet, men talböcker funkar fint! Så jag ska börja lyssna på talböcker igen.

Tillverkade egen medicincocktail, eftersom jag två gånger har fått psykotiska panikattacker med inslag av rädsla o paranoia sedan bytet mellan Haldol och Invega. Min egen mix verkar o återställer psyket på ca 15 min. Fick några perfekta ampuller som jag lyckades försegla.

OBS! Det är medicin jag har ordinerat och utskrivet i mixen, men jag har bl.a gjort det i flytande form så det verkar fortare, så det är inga illegala saker!


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar och en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver).

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*