Fredag 9 september, 2022

Vaknade 05:10


Nytt viktrekord på 76,7 kg! Slutade förresten med Lyrica i onsdags, har läst att det ska vara bland det värsta som finns, men jag har inte känt ett dugg obehag, mer än en aningen rastlös.

Körde upp till Biltema o köpte en vattendunk till, samt lite gas till tändare. Nu har jag 60 liter vatten i min krisberedskap o det bör väl räcka? Jag bor ju precis vid Rönne å o kan hämta vatten där o rena med mitt filter samt vattenreningstabletterna.

Vattendunkarna, här med gasolvärmaren…

Viktigt att följa det här också; Hur mycket gasol får man förvara hemma? Gasolvärmaren använder sig av små behållare på 227 g. Man måste ju ha gasol tillgängligt, o det kan ju bli hamstring efter det när krisen kommer…


Åt nudlar i tomatsås, ett paket glass och två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*