Fredag 6 juli, 2018

Idag tänkte jag dela med mig om mina politiska åsikter ang. invandring o migration.
Jag röstar på Sverigedemokraterna, eftersom jag är ense med dess slogan ”Trygghet och tradition”. De punkter jag tycker är viktigaste inom politiken är migration, säkerhet och sjukvård. Det är inte rasistiskt att vilja begränsa invandringen. Jag tycker att alla människor är lika mycket värda, men vi måste planera o tänka på kostnaderna.

Att hålla på o blanda in religion, hudfärg, eller etnisk etnicitet, som sverigedemokraten Björn Söder sa, att judar o samer kan inte vara svenskar, det är rent av löjligt, han borde avgå för det där!

Judar, samer, mörkhyade, muslimer, buddister, m.m. kan naturligtvis vara svenskar! Det jag tycker är viktigt, är att man anpassar sig till svensk sed. Man ska givetvis få har kvar sin tro, men jag vill inte se en moské med böneutrop i varenda stad. Nämndemän dömde i ett fall nästan som sharia-lagar, eftersom han var ju ”av en god familj”. (Solna TR B 3551-15).

Brottsligheten har ökat lavinartat, i skrivande stund är det dödsskjutningar nästan varje dag. Polisen Peter Springare, tog bladet från munnen och sa som det är. Han nämnde att de inblandade i majoriteten av brotten, så har de inte särskilt svenskklingande namn. Våldsbrott, sexualbrott och annat grovt, det är ju inte ens någon som vågar göra statistik på det!

Jag är inte rätt person att klaga, jag är själv dömd för brott (fanns dock inget brottsoffer). Samt lever jag på sjukersättning, så jag kan inte köra det vanliga, ”invandrarna lever bara på bidrag”!

Men kommer man hit ska man lära sig det svenska språket, o kan man så ska man söka arbete samt sköta sig lagligt. Man ska få stå i samma bostadskö som ”vanliga svenskar”, inga förturer för återvändande IS-krigare, som någon tyckte! Jag tycker inte heller de som stridit för en terrorgrupp ens har rätt att återvända till Sverige.

Att bära slöja måste vara helt frivilligt, ingen ska tvingas av sina föräldrar eller bröder får tvinga en kvinna att bära slöja. Det som måste kontrolleras mycket noga är det där med tvångsgifte, polygami och barngifte. Det kanske ses som ok i andra kulturer, men det är inte ok här!

Jag läste häromdagen om att intensiva koranstudier går ut över skolarbetet i vissa grupper. Detta är naturligtvis inte ok. Är man intresserad av Koranen, så får man studera den i mån av tid, men den skolplikt vi har i Sverige, måste prioriteras.

Vill man inte äta fläsk o vill ha halal-mat, så visst, det ska ju vara frivilligt, men svenska matsalar ska inte anpassas efter halal-mat o ta bort fläsket. Här i Sverige hälsar man också på t.ex. sin läkare genom att ta i hand. Att inte anpassa sig till det är oacceptabelt!

Det absolut viktigaste, har med brott och straff att göra. Begår man våldsbrott, sexualbrott, grova vapenbrott, grova narkotikabrott, o andra grova brott, så ska man utvisas, om man kommit hit bara för att missköta sig! Inga hinder om att det är farligt att utvisas till hemlandet ska finnas! Inga hinder om någon åldersgräns ska heller finnas.

Man är välkommen i Sverige, så länge man anpassar sig till det svenska samhället, man ska ha samma rättigheter och skyldigheter som ”vanliga svenskar”, samt det viktigaste, att vara laglydig!

Jag menar givetvis inte att man ska utvisas för en fortkörning, men de finns de som lever på kriminalitet o begår grova brott!

Det är viktigt att man accepterar den svenska demokratin och yttrandefriheten. Inte hålla på med ”hittepå-lagar”. Jag är en sån person som tycker om att skämta, ibland blir det lite grovt… Men man bör egentligen inte kränka andras religion, men ibland kan jag inte låta bli…

Speak Your Mind

*