Tisdag 2 oktober, 2018

Var o åt chili con carne på Spiran o stannade nån timme.

Cyklade sen hem o fortsatte att lyssna på Creepypodden.

UPPDATERING!

Detta är extremt skrämmande att lyssna på Creepypodden. Har lyssnat sen runt 13:30. Det känns som av jag blir galen av skräck… Känns även som om hjärtinfarkten inte är långt borta heller, och att min kropp delvis förvrids.

Nu är klockan 20:30 o jag ska laga mat. Har satt på lite vanlig musik istället men jag är fortfarande skräckslagen efter avsnitt 15, ”Duscharna”. Som jag skrev igår, det är märkligt hur ett radioprogram kan skrämma en så mycket mer än den värsta skräckfilm jag har sett.

Jag kommer nog inte lyssna mer ikväll, även om jag har tid över efter maten. Men jag tror det får bli vanliga P3…

Lagade hamburgare (ICA’s frysta), med bröd (Korvbrödsbagaren), ost (ICA’s), blåmögelost (Castello), sallad (P-O’s), bacon (ICA’s), dressing (Kavli) och ketchup (Felix) till middag. 

Speak Your Mind

*