Onsdag 22 maj, 2019

Skulle utgå från Tingstorget kl 09:00. Jag vaknade med frossa o feber… Blev lite bättre framåt middagstid, o jag gick bort till utställningarna i nån timme.

Här är en massa länkar…

Utmanar vem som får kalla sig konstnär

”Detta är lite grand finale”

Final för treårigt konstprojekt i Ängelholm

”Peace, Love and Understanding” sätter färg på Ängelholm

Radio med John och Håkan:
Genom sina verk ställer de frågan: Vem får kalla sig konstnär?

Jag blev i.o.f. tillfrågad om att vara med i TV, men det ville jag inte. Men tur att Håkan ställde upp:
Konsten blev Håkans räddning i livet: ”Jag har fått något att växa i”

Ja, sen var de från kommunen o frågade om jag ville stå modell, för Ängelholms Kommuns info på deras sida, men jag har inte sett mig på sidan. Antagligen råkade nån känna igen mitt namn o vill inte koppla ihop Ängelholm med det, efter alla hyss jag har för mig. Samt alla offentliga handlingar jag har begärt ut från kommunen i mitt eget namn… Jag är ju Ängelholms ”svarta får”!
”Vem har rätt att kalla sig konstnär?” – treårigt konstprojekt avslutas i Ängelholm

Åt inget på hela dagen.

Speak Your Mind

*