Lördag 7 december, 2019

Det är stabilt, men jag sitter bara o chattar, diskuterar på internet; Facebook, Flashback o Viska, samt pratar med med Marie i Uppsala i telefon. Överkonsumerar kaffe…

Linux Mint 19.2 ”Tina” fungerar inte som jag vill… 19.3 ”Tricia” finns som betaversion, men jag väntar på en stabil version. HDMI-anslutningen till recievern fungerar inte. Sen strular det med krypteringen. Inget som påverkar säkerheten, men ändå ett litet problem.

Fortsatte o lyssna på ”De Obarmhärtiga”. Lik hittas i kulvertarna under Ängelholms lasarett, men något märkligt att en patient från den numera nedlagda psykiatriska avdelningen irrar omkring där… Det är längesen kulvertarna var olåsta, nu krävs passerkort. Har för mig att lodisar o narkomaner höll till där innan de låstes. Dessutom (ska inte avslöja allt), var de psykiatriska avdelningarna låsta, o man fick inte ha någon form av rep eller ens en mobilladdarkabel.

Jag har rullats genom kulvertarna många gånger. Från den psykiatriska avdelningen på södra sjukhuset, under järnvägen upp till nån avdelning på norra sjukhuset där jag fått ECT-behandling, ca 35 ggr. Har dock inte sett till någon ”dödens tunnel” i.a.f.

Skrev ett inlägg på min politiska blogg; https://richard.fitness.blog/ Helst vill jag se handling, men jag engagerar mig inte i något politiskt parti. Men man måste ju få säga vad man tycker på nått mer sätt än att lägga sin röst vart 4:e år…

Lagade hamburgare (ICA’s frysta), med bröd (Pågens), ost (ICA’s), sallad (ICA’s), bacon (Tulip), dressing (Kavli), ketchup (Felix) och Carolina Reaper-krydda till middag.

Comments

  1. Hemskt ensidig kost… Annars är din blogg suverän. Skriv gärna mer!

Speak Your Mind

*