Fredag 24 januari, 2020

Avbokade boendestödet, för lite sömn. Men kom iväg till Systembolaget o köpte 9 öl.

Satte mig vid datorn o läste om vikingar och fornnordisk mytologi, o såg på dokumentärer om det. Dels p.g.a. att jag lyssnar på boken ”Själakistan” och att jag är inne på de gamla vikingarna i släktforskningen. Har alltid varit historieintresserad också.

Efter att jag druckit upp mina öl fick jag en idé… I ”Själakistan” så tas det upp att saker kan ha ett medvetande, eller en ”ande”, alltså i ”döda” ting. Psykometri kallas det.

Så när jag gick och la mig, så tog jag på mig en ring som jag har, från vikingatiden, o tänkte att nu kommer jag att drömma om vikingar, men det funkade inte…

Det är nog mest en massa miljöpartiflum…

Min vikingaring, troligen i silver med en sten isatt.
Åt inget på hela dagen.

Speak Your Mind

*