Torsdag 2 april, 2020

Vaknade 03:00 o kunde inte somna om förrän runt 07:30, men kom iväg till tandläkaren kl 10:00. Tyvärr har tandtrollen hackat sönder 2 av mina tänder så jag får laga dem på onsdag. Jag krävde mycket bedövning!

Det var en ny tandläkare. J.A. har dragit sig tillbaka, men den nya S.D.P verkar helt ok!

Sen cyklade jag till Spiran. Var nästan ensam där, men fick erbjudande om att hålla ett föredrag om krisberedskap o ”prepping” på tisdag i nästa vecka! Efter gårdagens kurser, sånt som jag är intresserad av! Givetvis vill jag det! Om jag är frisk…

För det kan vara min tur nu för covid-19… Upplever ett extremt tryck över bröstet på väg hem, stelhet i framförallt rygg o nacke, men även förlorad känsel i armar och ben.

Allt beror på hur jag känner mig när (om) jag vaknar 06:45 imorgon… Återkommer i så fall.

Skulle ju vara pinsamt om man skulle hålla ett föredrag om ”prepping”, där jag även lagt till lite om coronaviruset, o man skulle bli sjuk eller dö själv i det några dagar innan…

Jag är dock inte särskilt orolig.

Åt inget på hela dagen.

Speak Your Mind

*