Tisdag 14 april, 2020

Var på Spiran o tisdagsträffen. Mycket trevligt! Jag har bett om att få börja på måndagar också. Mår så bra av den dos medicin jag har nu, så jag tror det håller ett tag.

Gör ett litet scenario…

Jag tänkte jag ska göra så här…
Jag klipper ut måltavlorna o fäster de på lämpligt material…
Gärna så att de på nått sätt bara visas ibland med nån motor eller nått.

Sen ska allt ske i nightvision med mina glasögon o nightvision-funktionen på telefonen, på natten då givetvis. Man får ju stänga in katterna, det gör jag alltid när jag skjuter hemma. O så då storma in med luftgeväret i vardagsrum/kök o knäppa flera mullor, eller bin Laden o få så mycket poäng som möjligt. Magasinet i luftgeväret rymmer 7 kulor. Sen har man luft-kulsprutepistolen i andra hand, som rymmer 27 kulor i ett magasin, o gör slut på mullorna helt…

Samt har man en lönnmördarkniv, om man skulle missa mullorna!

O så när man sätter igång, så slår man på musiken till t.ex. ”Mission Impossible” o har exakt 51 sekunder på sig!

Väldigt roligt! Jag står givetvis överst på Navy SEAL’s lista nu!

Beställde en Kebabpizza till middag.

Speak Your Mind

*