Tisdag 4 augusti, 2020

Vaknade 09:30


Körde inom ICA Maxi o köpte korv som vi grillade på Spiran. När jag kom hem hände något märkligt…

Jag plockade fram min tarot-kortlek för att få lite andlig vägledning. Tappade ut hälften av korten på golvet när jag skulle ta dom bara för att titta lite på korten o minnas hur det fungerade. Bläddrade lite bland korten, räknade dem så det stämde att det var 78 st. Då det finns ett kort som bara visar en stjärna, visste jag inte om den skulle räknas med. La korten i ordning, men kort nummer 1 fattades. Tittade under soffan o där låg det det!

Magikern står främst för kommunikation, o eftersom den försvann från kortleken undrar jag om det är något som verkligen försöker förhindra mig från att komma i kontakt med det andliga. Eller så betyder det precis tvärtom, att det var menat att jag skulle få kortet!

Mediterade resten av dagen.


Åt en ICA Pizza; Hawaii med gorgonzola (Galbani).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*