Torsdag 3 december, 2020

Vaknade 10:30


Kände mig ganska krasslig när jag vaknade, så jag stannade hemma.

Kom iväg till apoteket där jag mötte Denise. Var sen inom ICA o handlade, samt 4 cider på Systembolaget också. Sen snabbt upp om mamma o hämtade bullar. När jag kommit hem hade en cider gått sönder i kassen o allt var nedblött…

Lyssnade på denna podd om Molok och Bohemian Grove; http://hemligkammaren.se/pod/avsnitt-1-moloch-och-bohemian-grove/ på kvällen.

Påbörjar behandling med oseltamivir, samt är det kanske dags att stänga sovrumsfönstret under natten…? Men jag sover mycket bra där, tar jag min ”magiska” dryck innan maten på kvällen somnar jag direkt, utan att behöva Imovane. Den ”magiska” drycken består av;

-100 mg alimemazin
-0,75 mg klonazepam
-4 mg haloperidol
-10 mg melatonin

Den verkar mycket snabbare om man mixar ihop allt. Sen har tillsatt 2400 IE D-vitamin, då jag hade kraftig brist på det enligt blodprovet.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Somnade < 01:00

Comments

  1. Vad äter du till frukost och mellanmål? Tack för dagliga uppdateringar!

Speak Your Mind

*