Måndag 11 januari, 2021

Vaknade 10:45


Dennis ringde o jag kan komma o fortsätta studera på fredag.

Var o handlade.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Somnade < 01:00

Comments

  1. Niklas Emanuelsson :

    Hej igen! Hur bar du dig åt för att få plugga matte och kemi? Jag är också intresserad av att göra det.

    • Än så länge studerar jag bara ”på skoj”, med kommunens studiegrupp. Alltså är inte anmäld till någon kurs utan har mina gamla matteböcker som jag läser på egen hand. Men det kanske kommer krav på att man måste gå kurser. Ska då se hur mycket jag får plugga för Försäkringskassan. Klarar nog inte mer än 25% i.a.f.

  2. Niklas Emanuelsson :

    Det låter bra att du fortfarande kan plugga. Jag önskar att jag kunde göra det med.

Speak Your Mind

*