Tisdag 12 januari, 2021

Vaknade 10:30


Gjorde inte mycket.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Somnade < 01:00

Comments

 1. Niklas Emanuelsson :

  Hej igen!
  Får man lov att fråga hur du doserar Theralen? Den ger ingen effekt alls på mig längre. Till en början funkade ett par milliliter, men nu kan jag ta 10 milliliter utan någon effekt. Tacksam för svar.

  • Hej!

   Jag tar flytande Theralen, 3 ml var kväll. Känner mig tröttare efter 1-2 timmar o lyckas somna. Oftast utan Imovane. Det låter märkligt i ditt fall, 10 ml däckar nog de flesta, o det är inget preparat man vanligen blir tolerant mot.

   • Niklas Emanuelsson :

    Jag tar upp emot 10ml de dagar jag tar Theralen. Och till det tar jag 15mg zopiclone. Jag tycker inte det ger någon större effekt. Tack för dina svar

Speak Your Mind

*