Fredag 22 januari, 2021

Vaknade 08:30


Boendestöd kom o vi städade lite. Fick dammsugit o undanröjt en hel del. Sen gick vi och handlade.

Städade bordet sen. Sen öppnade jag en flaska vin som jag köpte.

Fortfarande stökigt, men bättre översyn. Måste ha nära till mina böcker som jag läser, pistolerna om det kommer rövare o datagrejerna.

Israel är det land i världen som vaccinerat flest invånare per capita mot covid-19 hittills. Men läser vi i bl.a den sorgliga tidskriften Proletären, Kommunistiska partiets mediekanal, http://proletaren.se/artikel/israel-bast-pa-att-vaccinera-men-palestinierna-far-vanta, men även på statliga Sveriges Radio; https://sverigesradio.se/artikel/palestinier-ingar-inte-i-israels-vacinationskampanj, så ser vi att palestinier inte får vaccin. Detta kan tyckas vara taskigt, men enligt Oslo-avtalet från 1992 så har den palestinska staten ett eget ansvar för sjukvården, inklusive vaccineringar!

Vill man vara självständig, så innebär det även att ta ansvar! Det kan jämföras med när man flyttar hemifrån, då får man även ansvara för sig själv! I själva verket har Palestina köpt det ryska Sputnik V-vaccinet och ansvarar själv för vaccinering av de som kallar sig palestinier.


Åt lite ost (BUKO) till middag.


Rökte 21 cigaretter.


Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*