Söndag 28 mars, 2021

Vaknade 10:45 (sommartid)


Jag brukar diskutera mycket på http://www.viska.se/kunena/, om psykisk ohälsa, men tyvärr kommer det kanske att stängas ner, så jag skapade ett alternativ; http://viska.forum24.se/. Får se om vi lyckas locka tillbaka alla medlemmar. Nya medlemmar är givetvis välkomna också!

Formaterar USB-minnen som jag fick av pappa. Lägger min musiksamling på runt 11 000 låtar på ett 128 GB-minne, så behöver man inte belasta datorn, nätverket eller telefonen för att spela musik när P3 är dåligt.

Annars lyssnar jag alltid på P3 (något måste man ju få för sina 1 397 kr man betalar i Public Service-avgift), men ibland blir programmen outhärdliga, eller ännu värre, de bryter o sänder någon larvig skidtävling istället, då är det bra med en egen liten musiksamling. Podd-radio är ganska smidigt också, då blir mest de tyska Antenne Bayern 80er Hits eller 90er Hits.

Det tar en stund att normalisera (sätta samma volym) hela samlingen… Datorn får stå på över natten.

Jag får inte glömma att de stänger av Nybron imorgon, så jag får ta vägen via motionsslingan till kemistudierna på Resurscenter.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Rökte 18 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*