Torsdag 8 mars, 2021

Posted on 8 april, 2021 in Okategoriserade by richard.handl@gmail.com

Vaknade 09:40


Får studera hemifrån, då jag varit förkyld igår.

Gick o veckohandlade. Hälften av pengarna går till cigaretter… Det är inte roligt! Men jag försöker klara mig på målet på max 19 st på en dag. Igår blev det dock alldeles för många…

Jag funderar på om det är scientologerna eller nått sånt trams, som försöker skada mitt diskussionsforum; http://viska.forum24.se/viska.html. De tycker ju inte om traditionell psykiatri. Förre admin hade problem med scientologerna. Jag har dock mååånga ess i rockärmen att spela ut…

Sov lite på eftermiddagen.


Åt ett paket glass (SIA) med pecannötkola.


Rökte 22 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 02:00

Comments on 'Torsdag 8 mars, 2021' (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *