Fredag 9 april, 2021

Vaknade 09:20


Körde o hämtade ut paket (kreditkorts-USB:na) på Paulines Blommor & Blad av alla ställen! UPS hade tydligen varit här o försökt lämnade det, men ingen har ringt o jag har varit hemma hela veckan. Visste inte ens vad Paulines Blommor & Blad var, men det är en blomsteraffär vid Nya Torg.

Sov en stund på eftermiddagen.

Pontus o Benny kom upp en runda på kvällen o vi tog ett par öl. Blir jag bjuden så kan jag tacka ja till lite öl, vin o t.o.m sprit. Men annars har jag inte druckit nått sen nyårsafton, förutom en öl på påskafton.

Nu blev jag mätt på ölen så det blir ingen mat idag heller… Jag som skulle tvinga mig till att laga mat ikväll. Har inte ätit sen i måndags, det börjar bli farligt… Kisarna får mat i.a.f, o är lite för gosiga… Både Milou och Zero har börjat komma upp mer o mer o ska gå framför datorskärmen hela tiden…


Åt ett paket glass (SIA) med pecannötkola.


Rökte 19 cigaretter.
Drack 3 energidrycker.


Somnade < 03:00

Speak Your Mind

*