Måndag 12 april, 2021

Vaknade 06:50


Studerade 2 timmar på morgonen. Min lilla studiedator fungerar bra, lite långsam. Men när man väl öppnat ett dokument så går det bra att skriva o scrolla utan problem.

Blev tillfrågad om jag ville hålla ett föredrag om psykofarmaka o annan behandling den 29 april inför ca 10 personer! Absolut! Det har blivit mitt intresse sen jag själv drabbades, o jag kan hålla föredrag numera. Ska göra en lista med punkter att ta upp, inte gå igenom allt som jag skrev ner häromdagen: Psykofarmaka. Utan kanske berätta lite om vilka typer det finns (som t.ex antidepressiva, neuroleptika, m.m) och vad de olika typerna hjälper emot. Jag är ju långt ifrån en psykiater men min handledare frågade om jag ville det, för det fattades i det projektet som dom har. Dessutom tycker jag om, och måste öva på att hålla föredrag.

Körde inom apoteket på hemvägen o passade på att hämta ut medicin.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Rökte 21 cigaretter.
Drack 3 energidrycker.


Somnade < 03:00

Speak Your Mind

*