Torsdag 22 april, 2021

Vaknade 06:55


Var två timmar o läste kemi på morgonen.

Körde upp till Södra Sjukhuset o fick min första vaccination mot covid-19, med Modernas vaccin.

Köpte en flaska vin på hemvägen. Jag har ändå inga planer på att bli helnykterist i.a.f. Krockade med el-sparkcykeln på vägen hem. Hade det var varit en vuxen som cyklade på fel sida hade jag skällt ut denne, men nu var det en unge på 13-14 år o då kan man inte bli arg. Det gick bra i.a.f för båda o det blev inga skador.

Nu 20:30 mår jag bara dåligt av vinet, tror knappast att det beror på vaccinet… *UPDATE* Nu 23:30 mår jag bättre!

Fick ett obehagligt SMS o ett telefonsamtal, vilket jag ringde polisen om. Men det verkar vara en massbedragare; https://www.180.se/nummer/0765933168 o inte något riktat mot mig.


Åt två bananer och ett paket glass (Triumfglass) med päron mjölkchoklad.


Rökte 20 cigaretter.
Drack 0 energidrycker.


Somnade < 02:00

Speak Your Mind

*