Måndag 26 april, 2021

Vaknade 07:00


Var på Resurscenter och skrev på mitt föredrag jag ska hålla på torsdag om bl.a ECT-behandling.

Ska börja äta lite ägg på dagarna också (fick också ett paket ägg av Dennis). Har bara ätit frukt och glass sista tiden men är ofta väldigt snurrig, troligen p.g.a blodsockret. Min psykiater skulle remittera mig till en diabeteskontroll hos vårdcentralen (jag hade 8 mmol/L, det får inte vara högre än 7 mmol/L, se glukos) o kanske jag hinner slippa diabetesen om jag äter lite mindre, men flera gånger om dagen.

Köpte en ny magnetomrörare för £54.95 med frakt. Den andra var exakt likadan, men den kunde dom inte skicka förrän pandemin är över, så jag får pengarna tillbaka för den, o det var hela £70.70.


Åt ett äpple, tre ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 24 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*