Fredag 30 april, 2021

Vaknade 08:25


Ampen kom o vi städade lite o gick och handlade.

Fick åka till ICA 2 ggr till, då det kom lite paket.

Gjorde en sida där jag samlar mina labbrapporter, samt en sida där jag gjort lite grundämnessammanställningar.

Försöker få igång ytterligare en dator som jag haft liggande. En HP ProBook med en i3:a, så ingen superdator. Men hårddisken vill inte starta. Tar hårddisk o minne från en trasig dator o försöker få igång den. Nackdelen är att den saknar HDMI-anslutning. M-tangenten saknas också, men även det tar jag från den trasiga datorn o limmar på med Loctite. Tror jag ska ha den o testa lite linuxdistros på, får inte rätt på VirtualBox.

Kör en diskrensning över natten.


Åt ett äpple, tre ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 21 cigaretter.
Drack 4 energidrycker.


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*