Onsdag 5 maj, 2021

Vaknade 07:30


Var o lämnade blodprov och urinprov för kontroll av blodsockret. Glömde fråga om de hade en våg på vårdcentralen. Jag har rasat i vikt… Vet inte vad jag väger, men har fått klippa flera nya hål i bältet och idag träffade jag en annan deltagare på Spiran som jag inte träffat på ett tag o hon sa; -Oj vad du har gått ner i vikt.

Mattias förhörde mig på kemin på Spiran, samt hann jag sätta skruvar i min låda.

Fortsatte föra över min DVD-samling till datorn.


Åt en macka (med ost och skinka), ett äpple, tre ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 21 cigaretter.
Drack 3 energidrycker.


Somnade < 01:00

Comments

 1. Maxjohan1983 :

  Har du någon lösning till att Viska2, den ligger nere så mycket senaste tiden?

  • Hej!

   Det är hela gratisforum.se och forum24.se som ligger nere. Det är tyvärr inget jag kan göra åt. Men jag håller på att kolla om jag kan flytta forumet på ett smidigt sätt så att man inte behöver registrera om sig.

   MVH
   Richard

   • Hur går det Richard?
    Hittar du några bättre alternativ med hög upptid, shoutbox/chatt och möjlighet att bädda in youtubeklipp? Vilket kan aktiveras tämligen omgående?

    Tror vi bara har haft tur med en förhållandevis hög upptid för forum24, historien ser mörk ut s.a.s. där en rad forum haft stor nedtid under flera års tid. Tyvärr verkar det inte bättre.

    Hur går det och vilka alternativ umgås du med?

 2. Maxjohan1983 :

  Hej! Jag registrerar gärna om mig om forumet flyttas, Det är inte hela världen och tar inte lång tid alls!

 3. Går det inte att använda samma opensource system som admin1 använder på viska1.
  Det är ju även mobilanpassat, många vill använda sina mobiler.

  Otur det här med forum24 men det verkar som om det varit på detta sätt i flera år.

  Stoneage

 4. Richard.

  Attans att det inte funkar. Men det måste ju finnas andra möjligheter att lägga upp ett forum på. Ska själv ut och kolla lite. Saknar Viska!

  Cosmos

 5. Richard:

  Om du går ner så mycket i vikt är det nog dags att kolla dina värden ordentligt. Vilka blodprov tog man på vårdcentralen?

  Cosmos

 6. Nissegossen :

  Admin wasp ringde mig och vi pratades vid. Han sade att han skulle kontakta dig via E-post och fråga dig Admin1 om du kunde hjälpa Richard att få ett fungerande viska 2. Jag sade, ta det via PM till dig Admin1 och jag stöttar honom och dig helhjärtat och frågar ty, jag talar nog för de flesta involverade om du kunde hjälpa Richard med ditt kunnande.

  Det vore en välgärning!

  Tack på förhand.

 7. Hej Richard. Vill säga att det är strongt och modigt av dig att inte ge upp. Du är en klippa som vill fortsätta hitta möjligheter för att ett svenskt schixofreniforum ska finnas. Det är stort. Viska är en fin sak. Vore tråkigt om det skulle gå upp i rök. Själv är jag helt nollad på sådana här saker så jag kan inte bidra. Tråkigt att det är svårt att få att fungera. Mvh

 8. Även jag saknar Viska! För någon dag sedan hittade jag en utbildning som jag tror att Cosmos skulle gilla, men jag väntar med att länka till den tills när Viska 2 är tillbaka!

  Tror faktiskt att jag fick ett mail om svar på en tråd nu i natt, det var säkert wasp som var vaken. Med andra ord, Viska 2 fungerar ibland i alla fall.

  Med vänlig hälsning,
  Krokus

 9. Hej! PM till Admin1, men han svarade att du får hitta ett annat alternativ än forum24.se Tråkigt att hela faderullan ligger nere så ofta. kl 04.30 brukar det flippa ur.

  Mvh wasp.

 10. Hej!
  Hoppas att du hittar en bättre lösning, Richard.

 11. Nilse-Erik johansson :

  Gör vad du kan Richard, tror du har stöttning från alla medlemmar samt att Schizofreni har en egen sida han skapat. https://schizofreni.boards.net/ vad jag vill säga, samarbeta schizofreni har vad det verkar ett alternativ till en annan leverantör av hemsida. Mitt förslag är slå era huvuden ihop och samarbeta, den ene Admin, den andre moderator, alla här skulle må bra av att alla samarbetar och hålla viska uppe on line.

 12. Nissegossen :

  Har sett det och får försöka bli medlem,tack för jobbet betyder mycket för oss.

 13. Jag tycker att veriferingskoden är krånglig. Har försökt flera ggr utan att lyckas.

Speak Your Mind

*