Söndag 16 maj, 2021

Vaknade 08:20


Sov lite på förmiddagen.

Körde upp till Willys för att prova dom (har aldrig varit där) o köpte ägg, dom får bra betyg.

Diskuterar Israel-Palestina-konflikten på nätet, det kan man nog hålla på med hur länge som helst!

Min syn på saken…

Folk blir ovänner o börjar bråka, för att man står på olika sidor… Jag är vän med en del Palestinakramare, men jag håller inte med dom i den frågan o dom tycker inte om mina åsikter. Men det betyder inte att jag bryter kontakten eller blir ovän med dom. Samma sak med inrikespolitiken. Vänskap är viktigare än politik!

Jag blir kallad okänslig och hjärtlös i Mellanösterndiskussionerna, men jag vet i.a.f var jag ska lägga min röst på i nästa val! En hel del människor är helt enkelt inte värda ett dugg! Däremot är djuren, som människan dödar hela tiden, helt oskyldiga, ner till minsta lilla laboratoriemus! Skulle aldrig falla mig in att göra experiment eller laborationer med djur!


Åt ett äpple, fyra knäckebröd, fyra ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 21 cigaretter.
Drack 3 energidrycker.


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*