Tisdag 25 maj, 2021

Vaknade 07:40


Det blev lite sömn till slut.

Näsan rann så jag får bli hemma från Spiran hela veckan, möjligen på fredag om snuvan går över i morgon, kan jag vara med o grilla i Hembygdsparken (o om jag hittar något vegetariskt att grilla).

Pappa kom upp o vi var o handlade. Jag fick ett par jeans, ett par shorts och två pikétröjor, i födelsedagspresent.

Fick hem några kontantkort från Comviq då jag tänkte fräscha upp alla gamla telefoner som jag har liggande. Det gick att låsa upp operatörslåset gratis (för telefoner efter 2014) hos Tre för både S8:an o S6:an. Nummer till S6:an är nu 0767-050 393. Men jag har kvar samma originalnummer. Byter givetvis inte bort mina guldnummer som 0733-400 850 på S10:an o 0700-445 550 på S8:an. Kanske får en S9:a snart i samlingen också. Men Galaxy Alphan fick jag inte att funka… Den har fungerat med ett kontantkort för Tre, men hittar inte hos vem eller om den ens är låst, men den funkar inte med Comviq kontantkort.

Jag brukar ju köpa ny mobil vartannat år o nu ville jag ha en Samsung S21 Ultra 5G, men hann tänka till lite innan. Sen min nuvarande telefon är avbetald, så sparar jag över 500 kr i månaden. Visst vill man ha en 8K-kamera som tydligen finns i S21:an. Men min S10+ duger fortfarande. Man förminskar ju ändå bilderna när man lägger ut dom. Min förra reservtelefon, S8:an är fortfarande modern o felfri, o t.o.m S6:an, telefonen jag hade innan dess fungerar bra. Om ett år kan man säkert komma över en S21 Ultra 5G för halva priset. Förvisso har det säkert redan då kommit en ännu vassare modell. Men måste försöka lära mig att det inte går, o det är inte nödvändigt, att ha det senaste hela tiden…

Slarvar med maten idag igen, det blev obalans efter fastan innan blodprovet igår.

Har fått olecranonbursit i armbågen igen. Det gör fruktansvärt ont, men ska läsa på om vad man kan göra själv åt det! Börjar med Voltaren i.a.f.


Åt två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 18 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*