Måndag 7 juni, 2021

Vaknade 06:20


Körde till Resurscenter. Jag avbryter kemikursen nu!

Inte p.g.a bristande intresse eller motivation, inte för att det är för svårt, inte för att jag inte trivs. Men, det utbildningsmaterialet vi har att tillgå; MoA Lärcentrum, det fungerar helt enkelt inte!

Jag har inte fått någon som helst information om t.ex prov, och har f.ö inte gjort något prov. Jag har lämnat in uppgifter, men inte fått någon som helst respons! Det är som om det inte finns någon lärare med. Det började med att det skulle vara en digital lektion, det stod det på hemsidan mellan 09 o 12 varje måndag, men det har inte varit någon. Jag ställde en fråga till läraren via PM-funktionen;
-Hur mycket ska vi lära oss om energinivåerna i de olika elektronskalen? Ska vi kunna allt om s-, p-, d-, f-orbitaler?

Han svarade då att det räcker med det som står i boken (boken är det inget fel på). Sen har jag lämnat in tester o fått ett tack, men inget mer svar om de var rätt eller inte. Den enkla hemlaborationen lämnade jag in, men hörde inte av något. Sen fick vi ny lärare, o jag fortsatte lämna in uppgifter. Frågade läraren om när jag ska ha prov?
-Hmmm, det vet jag inte, du får fråga N.N. Jag PM:ade N.N med samma fråga utan att få något svar.

Sen ställde jag ännu en kemisk fråga till läraren;
-Hur kommer det sig att etanol är lösligt i både vatten och bensin? Är det OH-gruppen som är vätebunden till syreatomen i vattnet, samt via Van der Waals-krafterna jämte kolvätekedjan i etanolen, och bensinens kolvätekedja?

Men efter 2 veckor har jag inte fått något svar på det heller… Det är som om att det inte finns någon där. Då är det lika bra att läsa boken i sin egen takt o studera själv och på egen hand. Jag struntar helt i betyg o sånt. Jag har över 15 000 kemiböcker, så jag saknar knappast studiematerial.

Så, jag kommer att fortsätta på Resurscenter, men läsa på egen hand! Jag hittar säkert nått intressant att lära mig i mina 15 167 kemiböcker! Men jag läser först igenom mina 2 gymnasiekemi-böcker (den första är klar, o det är den som hela nuvarande kursen går ut på).


Åt två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 19 cigaretter.
Drack 1 energidryck.

Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*