Tisdag 29 juni, 2021

Vaknade 08:35


Pysslade med att fortsätta lägga över filmer till hårddisken. Vissa som inte går att kopiera funkar i den externa CD-spelaren, men kan ta upp till ett dygn att kopiera. Så sådana får stå på, på nätterna o när jag är ute.

Körde till Spiran o fortsatte med nomenklatur, börjar förstå det nu, även om det är väldigt krångligt, ännu krångligare är det om man ska dela på cis- o trans-molekyler också, o då har jag inte ens börjat titta på det här med kiralalitet och S- o R-isomerer, sen finns det väl ytterligare indelningar? Levo- och dex finns också nått som heter? Ortho-, meta- o para…?

Handlade på vägen hem.


Åt en macka (ost och skinka), en glass (K2), ett äpple, fyra knäckebröd, fyra ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 24 cigaretter.
Drack 0 energidrycker.

Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*