Måndag 5 juli, 2021

Vaknade 06:10


Läste om kemisk jämvikt idag. Ganska mycket matte, vilket jag avskyr, så det är trist, men nödvändigt.

Var inom Anne o fixade hennes dator, o körde o handlade bananer på ICA Supermarket.

Är något oroad för maten o cigaretterna. Gårdagens cigaretter var ju ett rekord sen jag började räkna. O det kommer bli många idag också. Samt äter jag lite mer… Anne bjöd på smörgåsar o jag handlade (mild) kaviar till äggmackorna. Men jag får hålla koll på vikten, absolut inte mer än 85 kg! Nu kan det dock få jämna ut sig lite eftersom jag gick ner ganska snabbt, men vill ända ner till 75 kg.

Jag hänger knappt med i vad som händer i samhället heller. Innan när jag åt mat på kvällen, så gick jag alltid igenom en massa nyhets- och politiksidor, skrev på politiska bloggar o diskuterade politik på Facebook innan maten. Men det är inte så intressant numera. Vet knappt vem som är statsminister… Det enda jag tar del av är nyheter på radion, men dessutom spelar jag mer o mer valfri musik sen jag kom på hur man kunde göra Spotify reklamfritt gratis. Så det blir mindre radio också.


Åt tre mackor (med ost), ett äpple, fyra knäckebröd, fyra ägg med kaviar, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 30 cigaretter.
Drack 3 energidrycker.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*