Tisdag 14 september, 2021

Vaknade 09:25


Mår bra o var på Spiran o pysslade.

Bokade tid för synundersökning på Smarteyes på vägen hem, ser dubbelt i mina glasögon…

Arg o irriterad utan anledning på vägen hem. Det brukar klagas på oss el-sparkcyklister, men den körs som cykel o jag rättar mig efter trafikreglerna! Folk som då t.ex ställer bilen rakt över cykelbanan eller har lagt sig i fel fil i en korsning får en bank i plåten, ett finger eller en utskällning av mig! Tur att jag inte kör bil längre!

Arg o irriterad på P3 också, som bara håller på med HBTQ-, genus- o klimattjafs… Det är nått problem med wifi i den dator jag normalt spelar musik ifrån. Men jag mår bättre! Det är bara hälsosamt att bli arg då o då!


Åt fem knäckebröd och fem ägg med kaviar, en grodskinnsmelon, en banan och ett paket glass (pecanötkola).

Rökte 26 cigaretter
Drack 0 energidrycker

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*