Torsdag 18 november, 2021

Vaknade 06:30


Studerade lite o sen körde upp till ICA Maxi, träffade bl.a Therese.

Fortsatte med ”gruvdriften”, men la ner det helt sen, då jag bara har 4 GB i mitt grafikkort o det skulle bli väldigt lite, så med elektriciteten o kortare livslängd på datorn, hade det inte lönat sig.

Pratade med Malin om mina matvanor, o kom fram till att jag kan börja göra smoothies. Jag köpte ju en mixer för några veckor sen (av något oklar anledning…), så den kommer till användning med lite chokladmjölk, banan o äpple tillsammans med proteinpulvret.

Samt paprika till äggmackorna.

Zero är nyfiken på godispåsen…

Tar ett steg ner i min nedtrappning av Iktorivil, från 0,5 mg till 0,375 mg.


Åt ett paket glass, en banan och en smoothie (med banan, äpple, chokladmjölk och proteinpulver).

Rökte 24 cigaretter.

Somnade < 23:00

Speak Your Mind

*