Lördag 22 januari, 2022

Vaknade 05:50


Hittade en gammal blogg, som jag raderade. Där var ju kommentarer som jag missat o inbjudan till radio o TV som jag inte svarat på. Den bloggen lät jag vara sen jag flyttade hit. Hoppas att ingen tycker jag är otrevlig för att jag inte svarat på kommentarerna. Det är viktigt att radera sina gamla bloggar om man inte använder eller kollar till dom.

T.ex denna hittade jag också; http://richardhandl.blogspot.com/ samt den gamla bloggen som jag raderade; https://richardhandl.wordpress.com/

Gjorde sida till företaget; http://www.matherianpharmacy.com/

Förutom epilepsianfallen jag har fått o ryckningarna i kroppen är jag stel i kroppen sen jag slutade med Iktorivilen, som egentligen är en epilepsimedicin.

Kort historia;
Började missbruka bensodiazepiner år 2001, men fick de lagligt utskrivet 2002 istället för missbruk. Läkarna ansåg att jag verkligen behöver dessa mediciner. Fick Iktorivil efter Sobril och Xanor, som jag haft nu i ca 20 år, men för ca 3 år sen började jag trappa ner dom, från 4 mg, o är nu nere på 0,5 mg vid behov, o det blir ca 2 ggr i veckan.

Det är en väldigt muskelavslappnande medicin, som ges vid framförallt epilepsi, så det är inget märkligt med att kroppen vant sig vid den o att jag får EP-anfall, ryckningar o stelhet utan den.


Åt en ost- o skinkpaj.

Rökte 15 cigaretter. 😉

Somnade < 02:00

Speak Your Mind

*