Tisdag 8 februari 2022

Vaknade 06:50


Sov bort ångesten, nu känns det bra igen.

Mitt periodiska system är nästan klart nu, dock har jag inte de radioaktiva elementen eller gaserna. Gaserna finns att köpa så de kanske kommer, men det är ”tomma” ampuller o är inte så kula att betala för. (Tryck för större bild)

Väte, kväve, syre, klor och argon räknar jag med, eftersom de finns i luften, eller att de är enkla att framställa, men nån gång i framtiden om jag har pengar över kanske det blir dessa plus några till. Fluor kan dock inte inestängas då det fräter på glas…

Kom på när jag var på Spiran att jag bygger en hylla med 10 x 18 fack ! Så jag började på en gång, då det finns material där som jag får köpa billigt!


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar och en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver).

Glömde räkna antal cigaretter. 🤔

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*