Måndag 28 februari, 2022

Vaknade 05:45


Var o studerade, fast egentligen började jag skriva på en föreläsning om min aspergerdiagnos som jag ska hålla på fredag.

Ni vet att jag tycker sånt här som kristallterapi, heliga vattenfall, alternativ medicin o liknande pseudovetenskapligt flum, är rent trams, o att det bara är miljöpartister som håller på med sånt. Men när jag städade i helgen hittade jag mina tarotkort. Ibland kan det vara bra med lite ”andlig vägledning”. Jag tror inte att man kan spå i framtiden, men korten kan ge lite hjälp inför framtiden, om man följer dom! Det har fungerat tidigare i.a.f.

Förra gången jag ”lekte” med korten så kom kortet med Döden näst sist, så jag har nog en del framför mig…


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Rökte 20 cigaretter. 🙄

Somnade < 17:00

Speak Your Mind

*