Fredag 25 mars, 2022

Vaknade 06:00


Tänkte att jag kanske kan bli bland dom 50 första som besöker nya Kjell & Company vid 11-tiden, o få ett presentkort på 300 kr, men det var det fler som tänkte. Hörde sen att det varit kö redan vid 07:30. Tog en fika med Peter, som också skulle till Kjell & Company, istället.

När jag kom hem såg jag vilka erbjudanden Kjell & Company hade, så jag kunde inte låta bli o köra tillbaka o ställa mig i kön för att köpa en övervakningskamera för 99 kr, en våg som kopplas till mitt wifi för 99 kr samt ett SD-kort (32 GB) för 49 kr.

Mötte Therese som fångade mig när jag kom körande…

När jag kom hem hade jag fått avier med post från Ryssland (det hann komma innan PostNord stänger posten mot Ryssland). Det var två gasurladdningsrör, fluor och klor, så nu är mitt periodiska system komplett! Naturligtvis undantaget de radioaktiva ämnena!

Jag ska försöka snygga till det till höger, där rören med gaserna är, men det är viktigt att de inte trillar ner när man öppnar skåpet. Annars, ett komplett periodiskt system. Jag började samla i 12 års-åldern när jag fick några metallprover av min farfar, med 12 olika metaller o blev intresserad av dom, så har det tagit 30 år att få ihop alla.

Körde o köpte en övervakningskamera till… De var hur bra som helst! En i vardagsrummet o en i sovrummet, så är nästan hela lägenheten övervakat. Då kan jag titta vad katterna sysslar med! Bara ingen hackar den nu, o också kan se!? De kostade bara 99 kr styck, men man fick bara köpa en per kund, men de var en annan i kassan så de kände inte igen mig… Ordinarie pris är 499 kr.


Åt en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver) och ett paket glass.

Rökte 30 cigaretter. 😟

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*