Onsdag 11 maj, 2022

Vaknade 04:25


Var hos psykiatern ang. mina Haldol-biverkningar. Fick byta ut den mot Invega/Paliperidon, den som jag ville ha. Först föreslog han Abilify, men då fick jag påminna honom om att gå tillbaka o titta i journalen om hur jag mådde när han skrev ut dom till mig! Men han sa att jag inte ska sluta direkt med Haldolen, så jag får ta 2 mg Haldol tillsammans med 3 mg Invega till att börja med, men jag har ju varit utan Haldol i en vecka o det har gått bra, men det är väl bäst att följa läkarens rekommendationer. Invega fanns dock inte på apoteket så jag kan inte börja med den förrän imorgon, de skulle dock leverera den direkt hem till mig. Men nu är det viktigt med maten! I FASS står det:

Viktökning
Signifikant viktuppgång har rapporterats vid användning av INVEGA. Vikten ska kontrolleras regelbundet.

Jag vägrar bli fet igen! Har köpt en massa hungerdämpande o viktreducerande preparat (inget olagligt o inget DNP). Väger idag 82,5 kg, bara det är för mycket! Brukar pendla mellan 78 o 82 kg.

Var på Spiran på eftermiddagen o fortsatte med min tavla.

Katterna mår bara bra. Ger dem lite tonfisk i vatten. Troligtvis är det så att Milou har fått i sig för lite vatten. Det är sällan jag ser dom dricka, men hoppas på att de ska bli intresserade av fontänen snart.


Åt en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver).

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*