Måndag 23 maj, 2022

Vaknade 04:10


Jahapp… Så fyller man 42 år idag.

Hade en ångestattack på morgonen så jag stannade hemma, men den gick över med lite medicin.

Denise bjöd ut mig på några födelsedags-öl vid ån, tillsammans men några vänner. Men det blev bråk o dom slog ner en som var med, p.g.a påstådd kvinnomisshandel, o slängde honom i ån. Räddningstjänsten fick komma o hjälpa honom upp o så kom polisen! Stack hem innan man blir indragen i nåt…

I.o.f ger jag inte mycket för män som misshandlar kvinnor, barn o djur, så det kanske var rätt åt honom, men jag har inget med det att göra;
https://www.hd.se/2022-05-23/man-knuffades-ner-i-ronne-a
Men man kanske behöver vittna? Jag såg ändå inget… Mitt ansiktsminne är så kasst o jag satt med ryggen till.


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Somnade < 23:00

Speak Your Mind

*