Fredag 3 juni, 2022

Vaknade 03:50


Jag tänker för mycket… Krånglar till allt o tänker inte på den lättaste lösningen. Lite som Ockhams Rakkniv. Jag skulle göra en sele för att lättare fästa kameran på bröstet o körde o köpte en sele samt resårband. Klippte av selen på mitten o började sy på resårbanden för att fästa kameran i dom. Visst det funkade ju, men blev skakigt eftersom resåren töjs lite när man går.

Men så kommer jag på, varför inte fästa kameran direkt på selen? Varför tänkte jag inte på det? Varför skulle jag krångla med resårbanden? Körde o köpte en sele till o fäste kameran på den, det blev stabilare…

En sele kostar bara 29,90 kr, så det är inte pengarna jag stör mig på, bara att jag ska göra allt så komplicerat…

Tog två sömntabletter o sov till kl 18:00. Körde o mattade katterna hos mamma o testade min nya sele med kamera på, det blev mycket bättre…


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar, ett paket glass och en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver).

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*