Fredag 22 juli, 2022

Vaknade 06:10


Hade boendestöd på förmiddagen.

Gick igenom mina campinggrejer en sista gång…

Sedan begav jag mig iväg, 16:45…

Var lite orolig hur det skulle gå att köra sparkcykel med 24 kg packning, men det gick jättebra. Körde ut till UFO-monumentet, fortsatte vidare in i skogen o hittade en bra plats. Det var en vall bredvid o på andra sidan låg bilvägen, men det fick bli där ändå. Det var ungefär här jag slog upp tältet, ungefär i mitten av kartan, under Sibirienvägen:
https://www.google.com/maps/@56.2338401,12.8221767,40m/data=!3m1!1e3

Det tog ca 2 timmar att resa tältet, trots manual, men jag lyckades! Så här blev det…

Lite fler bilder…

Bytte om till träningskläder för att täcka armar o ben, det kommer mygg trots att jag smörjt in mig med myggmedel.

Det gick bra att laga mat på spritköket, nudlar i tomatsås med mycket chili. Det tog dock väldigt lång tid innan vattnat började koka. Kokade senare te.

När det blev mörkt var det mysigt, men plötsligt hör jag 4-5 st ”hundskall” under ca 5 minuter. Höll mig inne i tältet. Jag blev orolig för vargar ock vildsvin. Men sen gick jag ut o tog en cigarett, men med yxan i andra handen… Såg eller hörde ingenting då, o inte senare heller, men efter tips kunde det vara en råbock, ett rådjur. Hörde inte nått mer…

Somnade snabbt (med sömntabletter).


Åt en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver), ett paket glass och nudlar i tomatsås.

Somnade < 23:00

Speak Your Mind

*