Torsdag 25 augusti, 2022

Vaknade 08:00


Kallt när jag vaknade, men det blev snabbt varmt, lite för varmt.

En trollslända kom på besök in i tältet…

Packade ihop strax efter 10:00 o körde hem.

Fick min lilla magnetfält-/strålningsmätare med posten…

Mäter magnetfält och elektromagnetisk strålning i volt/meter, tesla och watt/cm². Samt joniserande strålning i sievert/h, men det sistnämnda verkar fungera dåligt, då den inte reagerar på en brandvarnare, men det stod i.o.f. att den bara reagerar på β-, γ- och röntgenstrålning, o i en brandvarnare är det mestadels α-strålning, så det får man väl ha överseende med. Tar med den till tandläkaren nästa månad för att kolla om den reagerar på röntgenstrålningen.

Körde en runda…


Åt en milkshake (med banan, chokladmjölk och proteinpulver) och två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Somnade < 22:00.

Speak Your Mind

*