Fredag 23 december, 2022

Vaknade 03:50


Hade boendestöd. Fick lite paket jag beställt. Bl.a. mina kvantmedaljonger, som sägs skydda mot bl.a. inflammation, skadlig 5G-strålning, bakterier och virus samt främjar blodcirkulationen, endokrina systemet, immunförsvaret o gör att man kan koncentrera sig bättre! Ja, de hjälper t.o.m. mot cancer, o mycket mer! Allt med hjälp av s.k. negativa jonenergier…?

Men det låter väl lite för bra för att ett halsband ska skydda mot allt det? O jag tror inte ett dugg på att de gör det heller. Men jag köpte dom av helt andra orsaker. De påstås avskärma ”farlig” 5G-strålning, men faktum är att dessa medaljonger själva är svagt radioaktiva i sig, med riktigt bevisad farlig strålning… Inte så att mängden strålning blir farlig, men lite ironiskt att de ska skydda mot ”farlig” 5G-strålning, men själva sänder ut i sig ännu farligare (cancerframkallande) strålning. Jag tror dock man bör undvika att ha dom på sig hela tiden i.a.f. Nåja, de kostade bara $3; https://www.aliexpress.com/item/1005004345658965.html

Sov 3 timmar på eftermiddagen, tänkte spela Bingo ikväll, det håller på till midnatt.

Vann en Sverigelott på Bingolotto.


Åt ett paket glass och två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Somnade < 00:00

Comments

  1. En ny Adolf Preinfalkt är tydligen född!

Speak Your Mind

*