Tisdag 28 februari, 2023

Vaknade 03:00


Det kom en förfrågan om jag kunde recensera radion jag köpte. Jag har tyvärr inte lyckats särskilt bra med den. Dels har den inte SSB (Single SideBand), vilket tydligen är det som används mest numera. Jag minns bara att vi hade FM o AM i början av 90-talet, o kände inte till SSB.

Sen har jag problem med antennen, jag har en mobilantenn, som jag satt på en bakplåt, trots att jag hört att en bakplåt inte räcker. Men det är bättre än inget i.a.f. Jag har hört folk prata i radion, men de verkar inte ha hört mig.

Jag har fått hem en programmeringskabel till den, men de 40 ordinarie kanalerna är redan inprogrammerade.

Var på utställningen runt middagstid. Fyndade lite på Skattkammaren på vägen hem, en ASUS Router RT-N66U för 40 kr (värde minst 300 kr) och ett pack elektronikskruvmejslar för 20 kr (kanske inte värda så mycket mer, men jag behöver dom)…

Gjorde en loppisrunda till. På PMU Second Hand hittade jag inget, på Fyndhuset köpte jag två glas till, till min serie (endast två kvar), på Fyndet hittade jag några lokalmynt (inte värda så mycket, men de kostade bara 10 kr st o lite roliga att ha) o på Varuförmedligen hittade jag 4 st glas som jag var beredd att betala 60 kr st för, men det var 60 kr för alla 4 st! Samt en låda med små spik för 10 kr.


Åt två paket glass och två ölkorvar.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*