Måndag 8 maj, 2023

Vaknade 05:15


Körde upp till Lidl o köpte tre uppblåsbara kuddar till tältsäsongen. Blev påkörd av en bil på vägen hem, på en cykelövergång. Klarade mig o sparkcykeln förvånansvärt bra. Kunde resa mig o började skälla på bilisten som klev ut, men det var en gammal dam, som bad så hemskt mycket om ursäkt, så jag lugnande ner mig o vi kunde ta i hand innan jag körde hem.

Var o tog en promenad o en kopp kaffe på Resurscenter.

Körde en lång runda o kollade efter tältplatser. Första dagen i bara T-shirt och shorts.

Går igenom min tältutrustning. Tältar i lägenheten i natt, för att kolla så allt funkar som det ska.


Åt tre Kexchoklad, två vaniljmunkar och ett paket glass.

Somnade < 23:00

Comments

  1. Rönngård :

    Är detta alltså allt du äter under en dag? Eller räknar du bara upp sötsakerna nu? Tänker på att du nog har näringsbrist nu eftersom du bara verkar förtära glass och kexchoklad?

Speak Your Mind

*