Torsdag 22 juni, 2023

Vaknade 04:45


Avslutning på Finsam-projektet. Det var trevligt.

Precis innan jag skulle iväg fick jag ett samtal från en medlem i Mensa, som ville att jag skulle göra inträdesprovet, o blev t.o.m. bjuden på avgiften för det. Tackade ja o åker till Lund på tisdag och gör provet mellan 18 o 19.

Jag har gjort provet för länge sen, 2006, men då var jag full o berusad vid provtillfället, men fick 129. Man ska ha 131 för att få vara med. Kommer jag in får jag kanske hålla föreläsning om mina experiment med ”kärnreaktorn”.

Men nu får jag öva upp IQ:n, fick bara 122 på det svenska provtestet o 115 på det danska

Dagens fysik:
The expansion of the universe could be a mirage, new theoretical study suggests
What is the cosmological constant?
Quantum entanglement


Åt fyra Kexchoklad och ett paket glass.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*