Lördag 12 augusti, 2023

Vaknade 04:20


Tog en lång loppisrunda, Skattkammaren, Bakluckeloppisen, Fyndet, Varuförmedlingen, Fyndhuset och PMU Secondhand. Men hittade inte så jättemycket, ett laserpass, en mejsel o en adapter om man t.ex. ska resa till Frankrike…

Åkte tillbaka till Skattkammaren, då jag såg att de sålde ett gäng runt 20 st smurfar (figurer) för 400 kr. Det lärt lite dyrt i morse, men kom hem o tänkte efter, att smurffigurer är verkligen eftertraktade o säljs för flera hundra kronor per styck! Men givetvis var dom sålda!

Tänkte även köpa en boxningssäck, men den hade också gått när jag kom dit igen. Men jag byggde en egen av en IKEA-påse o gamla kläder jag inte använder..

Detta då jag börjat träna lite här hemma, har även ett träningsband som jag använder när jag läser grejer på datorn.

Fick en liten städmani, städade av TV-bänken o vardagsrummet…


Åt ett glas protein, tre nektariner, två persikor, en portion glass och två knäckebröd med ägg och kaviar.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*