Söndag 27 augusti, 2023

Vaknade 04:45


Hittade ett TV-spel på loppisen, inte det modernaste, men det var helt oanvänt med 120 spel inbyggda, samt med gyroskop-kontroller så att man kan spela t.ex. tennis eller baseball ”på riktigt”, d.v.s. att man håller kontrollen i handen och gör rörelserna som om det vore på riktigt. Samt några slipgrejer till höger.

Tränade lite på eftermiddagen. Det finns ett boxningsspel på TV-spelet, där man kan använda handkontrollen för olika slag (i luften alltså), får prova det nån dag. Annars känns det verkligen bra efter bara en halvtimmes träning! Ska försöka göra det till en vana att köra 30 min på förmiddagen o 30 min på eftermiddagen/kvällen!


Åt ett glas protein, fyra nektariner, en portion glass och två knäckebröd med ägg och kaviar.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*