Onsdag 6 september, 2023

Vaknade 05:30


Körde till Spiran vid 08:30. Trivs på förmiddagen.

Dagens loppisfynd…

Radiokontrollerad klocka, VR-glasögon och ännu en GPS.

Var uppe på Biltema o bråkade om att få lämna tillbaka en sladd som inte fungerade, men det gick inte, då jag inte hade med förpackningen, så jag fick köpa en ny. Den funkade inte heller så imorgon ska jag köra upp o lämna tillbaka båda två, då jag har båda förpackningarna kvar o sen köpa lite mer kvalitetsgrejer på Kjell & Company istället!

Dessutom försökte dom lura mig på den ena sladden, genom att spara bort förpackningen på den nya (de frågade dock lite försiktigt om jag behövde den), samt behålla den gamla sladden, så de kan sälja den igen! Men jag gick tillbaka o sa att jag minsann har betalt för båda o ska ha dom!


Åt ett glas protein, en chokladkaka, en portion glass och två persikor.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*