Lördag 14 oktober, 2023

Vaknade 05:40


Hade en liten panikattack på morgonen, men den gick över när jag väl kom ut. Det hjälper att komma ut i friska luften, bättre än att dra täcket över huvudet o t.o.m. bättre än att ta extra medicin. Var på Skattkammaren o bakluckeloppisen…

En aluminiumväska, ett skellet, en mus och en lightning-kabel. Körde inom biblioteket o lånade lite fler böcker. Jag hade ju missat några sidor vid inscanningen, som tur var, var böckerna lediga så jag kunde låna om dom.

Kom på att jag nog köper den där vita hurtsen jag såg på Skattkammaren, så jag körde tillbaka dit o köpte den. Något djup, så att dörren tar i, men ska försöka flytta bokhyllan lite (den övre svarta ”nät-byrån” köpte jag för nån vecka sen)…

Scannade in böcker resten av dagen.


Åt två bananer, två ölkorvar och en chokladkaka.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*