Onsdag 18 oktober, 2023

Vaknade 04:05


Var på Spiran som vanligt, till ca 11:30. Jag tog min lugnande medicin innan jag körde dit (det brukar jag inte göra), men jag höll på att somna, jag nickade till flera gånger. Att den gör mig trött är inget nytt. Förr tog jag 4 mg Iktorivil o det tog bort min ångest (GAD), men nu har jag gått ner till 2 mg sen ett par år tillbaka o den funkar ändå. När jag gått ner i dos känns det som om jag levt i en dimma tidigare, o troligen gör jag det fortfarande, som jag endast kommer att märka av om jag slutar helt med den. Jag går troligen fortfarande i (en något mindre) dimma. Men tar jag 4 mg idag, så kan jag inte hålla mig vaken alls. Ska försöka drar ner ytterligare, men den är inte lätt att sluta med efter 20 år dagligen…

Hittade inget på Skattkammaren idag.

Scannade in en bok. Var beredd på att börja scanna in 4 böcker på totalt ca 3000 sidor, men (som tur var), var det inte vad jag trodde böckerna handlade om. En bok per dag blir lagom, det tar ca 3 timmar för en bok på 200 sidor. Det är böcker jag lånar på biblioteket om fysik, kvantmekanik och astronomi, som jag gärna vill ha en digital kopia av. Jag delar naturligtvis inte böckerna på nätet, så det är väl ganska tillåtet i.a.f.


Åt två bananer, två ölkorvar och åtta vaniljmunkar.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*