Tisdag 12 december, 2023

Vaknade 05:15


Haft mardrömmar hela natten, men mår bättre.

Mår förvisso dåligt över vikten, då jag gick upp över 2 kg på ett dygn, trots att jag bara åt två ölkorvar o okänd vikt glass, visserligen är mina portioner glass ganska stora, men inte 2 kg!

Var på Spiran 08:30-12:30, körde sen till loppisen där jag gjorde ett intressant fynd…

Kostade lite, men jag tror det finns några som verkligen vill köpa denna vandringspokal, som gick runt mellan åren 1934 och 1964, tillverkad av Svenskt Tenn med en F8-stämpel, vilket står för tillverkningsår 1932, beställd av Fabrikör Paulus Drewes, två år innan han dog.

Annars är den värd betydligt mer än vad jag gav för den!

En annan rolig grej, var att jag dels har varit på jag efter en någorlunda modern surfplatta, samt undrade jag hur man byter hårddisk i den lilla datorn jag hittade på samma loppis som ovan för 50 kr. Jag frågade efter tips om hur man byter hårddisk på ett forum o nån sa att det faktiskt kan vara en surfplatta med dockningsstation o när jag tittade närmare, så var det just så!

Passar till mitt kontor!

Gick en promenad till ICA på sena eftermiddagen.


Åt två chokladkakor och en Risifrutti.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*