Onsdag 31 januari, 2024

Vaknade 04:20


Var hos psykiatern o stämde av läget.

Köpte en boxningssäck på loppisen. Jag tänkte ju göra det en gång, men när jag gick tillbaka var den borta, så jag gjorde en egen, men den blev lite för lätt. Men idag hade de fått in tre nya.

Var hos arbetsterapeuten o jag har nu full känsel i handen igen, men något ont i lillfingret. Har heller inte särskilt mycket kraft i handen. Jag märkte att det kan ställa till det lite om jag ska ta upp boxningen igen.

Körde inom loppisen på vägen hem o hämtade säcken o med lite möda fick jag upp den i taket. Kroken håller än så länge! Den hänger dock något snett då kedjorna är intrasslade o jag fick inte rätt på det. Får ha nån som hjälper mig o räta ut den.

Somnade tidigt framför datorn igen.


Åt två bananer och åtta vaniljmunkar.

Somnade < 18:00

Speak Your Mind

*