Lördag 1 augusti, 2020

Vaknade 10:30


Fick 2 st periodiska system som jag o pappa hade beställt, tyvärr var de inte som förväntade…

Vi hade beställt ”Extended version”, d.v.s. att det skulle ligga en liten bit av varje ämne i varje fack. Men vi fick en enkel version, att de bara är en symbol i varje ruta. O nu finns naturligtvis inte onlinebutiken kvar, o det kom inget kvitto med. Dessutom är det ett fel på en ruta; Den är märkt Lv som i Livermorium, men under står det tillfälliga namnet den hade – Ununhexium.

Var hemma hos Ola o vi såg på ”The Goonis – Döskallegänget”.

O föressten, du som kallar dig ”Gud”, åtminstne t.o.m. ”Jesaja”, vilken förbannad idiot du är! Jag kommer att smäda dig tills du lyckas lura mig! -Oh, Herren Gud! Ge mig en hjärtinfarkt inom två dagar om du nu är så förbannat allsmäktig! Sänd mig till dödsriket, om du nu har kraft att göra det? Eller du kanske inte läser bloggar!? Bevisa din existens! Jag kommer att fortsätta hylla Satan i form av mig själv, tills jag får se något mirakel från dig med egna ögon!


Åt en ICA Pizza; Hawaii med gorgonzola (Galbani).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*